Suiker eten vergroot alleen maar je drang naar zoet

Suiker eten

Suiker eten vergroot je drang naar zoet en suiker. Hoe meer suiker je eet hoe meer je suiker zult eten. Op die manier raak je erg vlug verslaafd aan geraffineerde witte suiker.

Heb je regelmatig af te rekenen met een hongergevoel en vooral voor je lunch of middagmaal en je diner of avondmaal? Grijp je dan automatisch naar vooral vette, zoete en dus ongezonde tussendoortjes?

Dan heb je het erg moeilijk om suikerarm, laat staan suikervrij te eten. Suiker en vooral geraffineerde witte suiker eten is niet alleen schadelijk voor je gezondheid. Het is ook één van de belangrijkste oorzaken van overgewicht.


Hoe los je het probleem van teveel suiker eten op?

Laten we maar direct met de deur in huis vallen: niemand heeft het makkelijk om zonder suiker te eten. De voedingsindustrie maakt het ons ook niet eenvoudiger.

Onze moderne voeding zit barstensvol met ongezonde toegevoegde suikers.

Avatar
Over Francois 81 Artikelen
Hallo, blij je hier te mogen ontmoeten. Ik ben Francois, als copywriter en webredacteur eigenaar van deze website. Van jongs af was ik geïnteresseerd in alles wat met gezondheid, overgewicht en gezonde voeding te maken had. Zelf ben ik voedings- en gewichtsconsulent, en wil ik deze kennis met zoveel mogelijk geïnteresseerden delen. Schrijven, publiceren, en kennis delen is mijn grootste passie. Ik hoop je hier nog vaak te mogen begroeten. Al uw suggesties, vragen, verbeteringen en alle andere opmerkingen zijn steeds welkom op leefnugezonder@yahoo.be.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.